måndag 17 november 2008

Tävling!

Mina damer och herrar, för första gången på Poor Miss Brown!: En tävling! I mitt vinstpaket från sysidan fanns två rullar metallictråd för broderi som jag själv inte kommer att få användning för så jag tänkte att det vore en skoj grej att lotta ut bland mina läsare!
Trådrullarna är 225 meter tråd från Sulky, Sliver Metallc 145-8019 och 145-8013. Förutom de här två rullarna broderitråd skickar jag även med en nåldyna som jag inte gjort ännu. Du får lämna önskemål om färg men modellen blir denna:
Reglerna är enkla, alla som skriver en kommentar till det här inlägget är med och tävlar. Tävlingen är öppen till och med min födelsedag, lördagen den 22:a November klockan 20:00. Då drar jag på något sätt lott bland de som är med i tävlingen och får på så vis fram en vinnare!

Lycka till!
Reaktioner:

6 kommentarer:

Anna sa...

Klart man ska vara med och tävla! Dels är det spännande och dels kan jag verkligen behöva två rullar metallictråd och en nåldyna.

Tossa sa...

Yes! -fniss- jag vill också tävla ju!
Mitt sybord skriiiiker i ren förtvivlan efter en snygg nåldyna och metallictråd går alltid att göra något vackert av ;)

Trollis sa...

Åh, underbart med tävlingar! Jag måste oxå ha någon nångång :)
Men jag vill vara med och tävla nu^^

SugarPuff sa...

Wiee! Jag vill vara med :D

Hannah sa...

Självklart vill jag vara med och tävla, specielt när det finns nåt som fint som broderitråd i metall i potten. Finns inget roligare att pyssla med!

Lillgull sa...

Jag vet egentligen inte vad jag skulle göra med metalltråden, kanske kombinera med vanlig tråd och göra några små mini temaribollar? Jag kanske skulle kunna virka med min minivirknål en söt brosch av nått slag? NÅLDYNA!!! Jag vill vinna nåldynan ;) Jag hittar aldrig just en sån sån jag vill ha och det är ju en sådan du har på bilden, jag är för lat för att göra en egen...!!
Grattis på födelsedagen!
Kram