lördag 21 februari 2009

Sexig Sci-Fi? njaee....

Föreställ dig mjukporr. Föreställ dig sci-fi. Föreställ dig nu att de är syskon som ligger med varandra. Serien "Forbidden Science" är vad som ploppar ut nio månader senare. Skådespelarna var så fruktansvärt dåliga att jag fick ont i hjärnan av att titta på den där smörjan. Ska det vara så svårt att hitta snygga mjukposskådisar som faktiskt har lite talang?

Serien utspelar sig i en väldigt nära framtid och kretsar kring ett företag som heter 4-ever Innovations. Företaget specialiserar sig på att skapa kloner och att ladda ner minnen från människors hjärnor. Med den här teknologin kan man lätt ersätta sin döda fru till exempel. Serien har faktiskt en röd tråd och lite spännande var det första avsnittet, men inte tillräckligt.

Huvudpersonen är Julia White, en klon av en briljant vetenskapsman som blivit mördad av sin man, som får anställning på företaget som skapade henne. Jag har bara sett första avsnittet, men jag har läst att serien kretsar mycket kring hennes svårighet med att hitta sin palts i en värld där kloner och androider ses ner på som slavar. Det och massor av krystade mjukporr-scener.

Jag orekommenderar den här serien. That's right. O-rekommenderar.

Sen får jag väl säga att jag precis innan det här tittade på första avsnittet av Dollhouse, som jag tyckte var helt lysande så speciellt i kontrast mot det så var Forbidden Science den värsta smörjan jag någonsinn sett. Jag är nästan arg att jag laddade hem den. Arg.
Reaktioner:

2 kommentarer:

Kristoffer Lindh sa...

Förlåt att jag är OT.

Men jag har ju inte berättat vad för slags frivolitet jag skulle vilja ha. Jag tänker att du kan få fria händer, men tänk att det ska kunna vara något slags band att ha runt en hatt. Jag skulle gilla om det var lite bredare på mitten än utåt kanterna, men det är inget måste, och jag gillar runda former. Men det är heller inget måste.

Hatten kan jag överlämna egentligen när som förresten.

Deliana sa...

Helt ok att vara OT. :) Ok, då vet jag på ett ungefär vad jag ska göra! Roligt roligt, ska sätta mig och bläddra inspiration och leta garn ikväll. Mysigt.:) Mycket roligare än "Forbidden Science". ;D