måndag 13 juli 2009

Sommarklänningar kan jag aldrig ha för många av.

En ganska enkel men puffig sommarklänning blev klar idag. Jag började sy den igår natt vid tolv, efter ett smärtsamt inspirationsryck som inte lät sig tyglas. Vilken tur då att jag hade det här fina lite kritstrecksrandiga bomullstyget liggandes.Det är andra klänningen i sommar jag syr med smock i ryggen också. Den första har jag inte kommit mig för att fota än, men den var lite för tråkig och enkel för att jag ens skulle orka ägna ett blogginlägg till den. ;)


Reaktioner:

8 kommentarer:

E sa...

superfin sanna!! I love!... du vet väl att det är du som får sy bröllopsklänningen när det är dags för sånt va?! puss puss! /emma kimari

Deliana sa...

Tack tack. :)

Any Lee sa...

Åh Sanna den är ljuvlig!! Och så fint med de vita strumporna till!! Bra jobbat!!

Bella sa...

Den är jättefin!

Monika sa...

Kanonfin klänning.
Jag gillar modellen. Önskar att jag kunde ha något sådant.

Anonym sa...

Tjusig klänning. :) tycker du ska ta och titta förbi din helgonsida och läsa mail för övrigt ^^

Sabina sa...

oh, den här var superfin, önskar jag hade nåt liknandei modellen, är i desperat letande efter fin klänning till dotterns dop. Det finns ingen möjligthet att få en liten beskrivning till hur du på ett ungefär har gjort?

Deliana sa...

Sabina, en bra beskrivning är svårt att få till, att sy ihop en klänning är inge knepigt i sig, det är väl mönstret som kanske är den svåra saken, och det gör jag ju själv på frihand utan någon som helst vetenskap eller metod inblandad, gör det på känsla! Det blir lite knepigt att göra en bra beskrivning på den biten. :)