onsdag 19 maj 2010

Den ofrivilliga samlaren


Jag har utan ett reflektera över det blivit en Hello Kitty-samlare. En vän till mig sa att gränsen till en samling går vid fyra. Jag vågar knappt räkna hur mycket Hello Kitty-relaterade produkter jag har vid det här laget men det är bra många fler än fyra. Nu definierar jag nog samlar som en perosn som medvetet samlar. Jag är ju inte en samlare av till exempel kryddor trots att jag har säkert 15 burkar i köket. Jag börjar dock acceptera att jag är en samlare, även om det inte från början var medvetet.

Jag är inte samlare på det viset att jag köper precis allt jag hittar med rätt motiv dock. Jag håller mig generellt till föremål som jag faktiskt har användning för, prydnadsföremål är ju trevligt men det är svårt att veta vart man ska ställa upp allt så det ändå passar in i inredningen. Jag tycker dock om leksaker och prydnadsföremål och en dag hoppas jag på att ha tillräckligt mycket för att göra en grej av det i min inredning.

Det har öppnat en svensk nätbutik som nischar sig på Hello Kitty. De har inte ett så jättestort sortiment ännu men jag tror på dem, ge dem lite tid så fyller de ut sortimentet ska ni se.

Hur som helst har de just nu en tävling där man kan vinna valfri produkt från deras sortiment. Jag hittade de här jättefina hörlurarna som jag är hemskt sugen på.

När jag samlade ihop mina Hello Kitty-prylar (varav en del syns på bilden högst upp i inlägget) insåg jag att jag har alldeles för lite. Eftersom jag oftast haft kläder och bruksföremål med Kitty på så har det ju blivit nött och slängts bort med tiden. Det här måste naturligtvis åtgärdas och om det är något som saknas i mitt liv just nu så är det ett par bra hörlurar med min favoritkatt på. ;)
Reaktioner:

4 kommentarer:

en alv sa...

Faktiskt så fanns/finns det en Hello Kitty affär långt upp på vaksalagatan i Uppsala.

Deliana sa...

Gör det det? Och den har jag missat? Tusan också! Undrar om den finns kvar.... Det finns en liten affär vid slussen i Stockholm också som säljer nästintill bara Hello Kitty. Minns inte vad den heter för tillfället dock..

Elin sa...

Hej vad kul att du är med i vår tävling på Hello Kitty Shoppen. Idag är sista dagen innan vi väljer vinnaren så jag önskar dig lycka till! Gå gärna med i vår Facebook Fan page också =)

Adressen dit är:
http://www.facebook.com/pages/Hellokittyshoppense/289860146483?ref=ts

Kramar / Elin

Deliana sa...

Elin, jag är redan med i facebookgruppen. Det var så jag hörde om tävlingen. :)

Och tack för lyckönskningen!