torsdag 1 mars 2012

GlossyBox!

Jag är ohyggligt dålig på att våga mig på något nytt. Så för en månad sedan hörde jag talas om GlossyBox via Twitter. Det är alltså en tjänst där man prenumererar på skönhetsprodukter. En gång i månaden kommer en otroligt tjusig liten låda hem med posten och i den otroligt tjusiga lilla lådan ligger det 5 mindre förpackningar av olika skönhetsprodukter och det kostar hör och häpna inte mer än 130 kronor.

Eftersom jag är väldigt dålig på att våga prova nya produkter är det här ett perfekt sätt för mig att upptäcka sådant som jag kanske aldrig annars skulle fått för mig att köpa.

Idag fick jag hem min första box och jag är så himla nöjd! Förutom att jag verkligen gillade produkterna så var lådan det hela kom i otroligt söt och väl värd att återanvända. Jag kommer utan tvekan att fortsätta prenumerera på GlossyBox. <3
Reaktioner:

4 kommentarer:

Monika sa...

Nu blev jag ju sugen på att testa GlossyBox. Får fundera ett tag på om jag också ska prova.

Deliana sa...

Det var ju inte så farligt dyrt heller, så testa kan det absolut vara värt! Använd gärna länken jag har i inlägget om du ska testa, självklart belönas man för att man hjärntvättat sina vänner och bekanta. :)

Anonym sa...

Jag vill att du ska blogga mer!

Deliana sa...

Anonym: Åh jag vet att jag har varit väldigt oproduktiv här. Tack för att du påminner mig oma tt det finns de som vill läsa vad jag skriver! Ska försöka bättra mig. :)