torsdag 13 november 2008

A frivoulous heart

Det här är alltså resultatet efter 3 timar framför "My Name is Earl", som är min ästa feelgood-serie, med virkgarn och frivolitetsskyttel i handen. Hjärtat är 8 cm högt och är inte gjort efter eget huvud. Tro det eller ej men jag som annars är väldigt kreativ har fruktansvärt dålig fantasi när det kommer till fria former på det här viset. Den här kommer att pryda ett av 10 julkort som ska iväg i början av December. Den ska stärkas, strykas och få en upphängningsögla så man kan använda den som julgranspynt när man tröttnar på julkortet.

Jag köpte röd hobbykartong i a5-format som jag helt sonika ska vika på mitten och pryda med varsitt frivolitetsverk och vad mer jag kommer på råkar passa. Jag planerar sällan särskillt noga utan det visar sig när korten är klara exakt hur de ser ut.

För den som är intresserad av att försöka sig på hjärtat så kan man hitta mönstret här:
Reaktioner:

7 kommentarer:

Lillgull sa...

OH, Gud! Så fina!! Jag vill ha hela min gran full med såna däringa!!! Jag önskar jag hade tålamodet att lära mig.. Jag är rädd att jag är en sån som lär mig bäst genom praktiskt arbete och någon som visar mig exakt hur jag ska göra, och någon jag kan fråga. Attbara läsa i en bok eller kolla på nätet kan gå, men oftast får jag inte häng på det.

Deliana sa...

Javisst är det vackert! Jag är också oerhört praktisk av mig, att försöka göra efter en skriven beskrivning är fullkomligt hopplöst.. Jag är dock envis och om man läser flera olika beskrivningar på samma sak kan man till sist förstå hur det hela hänger ihop. Det och det faktum att youtube är en outtömlig källa till vishet vad gäller allt man kan tänkas vilja lära sig. :)

Kristoffer Lindh sa...

Skulle du göra en dekoration till en hatt i utbyte mot en egen hatt att dekorera?

Deliana sa...

Kristoffer, utan tvekan!

Kristoffer Lindh sa...

Jag kan inte utlova någon tidsplan, men jag vill veta vad du har för hattpreferenser och hattstorlek. Du kan maila mig på kristoffer.lindh@gmail.com om du inte vill ta det i kommentarerna

Phalloidium sa...

I still have the one you made me. I treasure it :)

Mallis sa...

Så himla fin! Jag har en sån skyttel från mormorsmor men inte riktigt lyckats få till nåt fint, blir mest knutar.

Har du några bra nybörjartips?