torsdag 19 februari 2009

Forgiveness?

Jag har varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen på senare tid. Jag ber hemskt HEMSKT mycket om ursäkt för det här. jag har haft gott om tid, och jag har haft en del att skriva om. Det är energin som inte riktigt räckt till. Arbetsträningen går bra och jag trivs verkligen, men det tömmer mig också på energi. Det är en stor omställning, vare sig min kropp eller mitt sinne har till fullo hittat rytmen och anpassat sig.

Jag har fortfarande inte sytt ihop några detaljer till min V-bag, jag har mest suttit vid datorn coh spelar King's Bounty eller så har jag läst. Jag älskar att läsa, men i stora perioder av mitt liv har jag inte kunnat fokusera på det, mycket på grund av att jag alltid haft en känsla av att det finns viktigare saker jag borde ta itu med istället. Nu känns det som att det är min plikt. Jag har en ursäkt. Om jag läser, kan jag mer om vårt sortiment i butiken. Plötsligt kan jag tillåta mig själv att slappna av och läsa ordentligt.

Den första bokenjag slöäpade med hem från jobbet och läste var "The Birthing House", av Chris Ransom. Det är en skräckis. Jag tänker inte skriva en recension just nu just här, men jag har upptäckt en ny rolig sida för sånt.

aNobii är en sida där man lägger till boktitlar i sin "bokhylla". Dert finns rescensioner att läsa och man kan diskutera böcker med likasinnade. Det verkar vara en lättsam och trevlig sida för att hålla koll på vad man läst och få tips frånf olk som har liknande smak. Jag skapade alldeles nyss mitt konto. Join us....
Reaktioner:

2 kommentarer:

Junior sa...

Du har i alla fal tagit dig tid att kommentera min blogg, så för min del är du förlåten.

Deliana sa...

Tack, det känns mycket bättre nu :)