måndag 15 juni 2009

Kors i taket, jag har faktiskt sytt!

Japp. Jag har faktiskt suttit lite vid symaskinen. Jag påbörjade den här klänningen för ett par veckor sedan men det har inte blivit mycket tid framför symaskinen på sistone.

Det är en ganska enkel liten sommarklänning, sånt som jag har alldeles för lite av i garderoben. Tyget är ett svart meshtyg jag fyndade på Ohlssons för 29 kronor metern, med foder av en tunn fin trikå jag köpt i nån fyndlåda för länge sen. Jag köpte 8 meter av mesh-tyget och av det som blev över (hur många meter det är vet jag inte) ska det bli en volangkjol.

Jag hatar att sy klänningar. Det enda jag egentligen tycker om att sy är kjolar har jag insett och det beror enbart på att det är kjolar jag känner mig säker på. Jag har sytt om den här klänningen så många gånger innan jag till sist blev nöjd.

Det är av våra misstag vi lär oss, vi människor, och nu känner jag nog att jag kanske vågar sy en till klänning, så länge den är stretchig.

Ignorera förresten hur vansinnigt kaxig jag ser ut på bilden, allt jag tänkte på var att vinkla huvudet uppåt för att inte få så mycket dubbelhaka på bilden. Jag är i alla fall med på bilden hela jag, det är ett stort framsteg ska ni veta!
Reaktioner:

6 kommentarer:

Anna sa...

Både klänningen och du är jättesnygga, var stolt över dig själv!

Boella sa...

Jättefin klänning som du passar kolossalt bra i!

Peter A sa...

Very very pretty. ^^

Deliana sa...

Heh, tack alla. :)

MacDuff sa...

Du ser så jävla läcker ut på den bilden så det nästan är oförskämt ;-)

Mallis sa...

Snygg klänning! Den sitter fint med.

Bilden är fin med, man tycker alltid själv att man ser knas ut på bild. Men det tycker ju bara du ju. :)