tisdag 7 juli 2009

Summer in the city, means cleavage cleavage cleavage

Titeln på dagens blogginlägg är en versrad ur en Regina Spektor-låt. Jag verkar hitta den lite till och från nu. Lättast hittar jag den ute hos mor och far. Jag åkte dit i fredags för att umgås lite med bror och för att andas på ett sätt som stan inte tillåter.

Där hittade jag jordgubbarna. Det är ett typiskt sånt där pastadurkslag jag håller på bilden. Efter att jag tog den här bilden plockade jag lite till. Durkslaget var fyllt till bredden med jordgubbar. Vilken lycka! Många fat jordgubbar med glass har det blivit sen dess.

Jag hittade också en riktig mans garage med en riktig man i. Mannen som äger garaget är min far och mannen som står och slipar på något är min bror. Han är minst lika pysslig som mig, bara lite mer åt det tekniska mekaniska hållet. Han är dessutom oerhört begåvad musikaliskt, något jag aldrig riktigt varit bra på.

Jag hittade en pool att bada i och en badtunna att drömma om en liten stund till. Badtunnan är färdigmonterad, det är bara lite rörmokeri kvar innan den är badklar men det blir inte förrän mor och far kommit tillbaks från Finland om ett par veckor. Poolen dock har varit klar sen jag var liten och funkar fortfarande alldeles utmärkt. Jag har testat den grundligt. Den har vågmaskin också, så även om den inte är så stor så går det att motionssimma i den alldeles utmärkt. Mina föräldrar är lika pyssliga som jag och min bror, men med hemmet. De har byggt det mesta på gården med sina bara händer. De är så duktiga och händiga mina föräldrar, jag är stolt över dem. På riktigt.

Till sist hittade jag en kall öl och en grill. Det var kanske kvällens bästa fynd. Även om grillande och ölande är mysigt så kom det allra mysigaste ett par timmar senare. Åskvädret.

Jag har aldrig varit med om ett så krafftfullt åskväder som jag upplevde då. Det höll på länge, det dånade så hela huset skälvde, det blixtrade åt alla håll. Man känner sig så väldigt väldigt liten inför något så stort. Jag älskar åskväder. Landet är det bästa stället att vara på om man verkligen vill uppleva åskan. Det är inte riktigt samma sak i stan. Jag är så lycklig över att jag fick till timingen på mitt besök ute hos föräldrarna så bra.
Reaktioner:

4 kommentarer:

lackland sa...

Wow, your brother is like... I dont know, grown up :)

Last time I saw him he was a wee bit younger :)

Kristoffer Lindh sa...

Ber om ursäkt för att jag är Off topic här. Men jag ville påminna om att jag fortfarande har en halvfärdig hatt i din storlek du gärna får göra klart :)

Deliana sa...

Lackland, I know! So scary..

Kristoffer, Men jösses Amalia! Dina frivoliteter har jag ju helt glömt bort att pilla klart med också! Man undrar lite vart tiden tar vägen..

Kristoffer Lindh sa...

Ingen stress alltså. Jag ville bara påminna. Säg bara till när du vill ha en hatt att pyssla med