söndag 9 augusti 2009

Money money money...

Nu har jag lagt ut en massa stuff på tradera. Vi får se hur det går. Pessimist som jag är utgår jag ifrån att inget kommer att sälja.... ;)
Länk till mina auktioner på tradera här ni här.

Tänk gärna på att ni stödjer min sömnad när ni handlar saker av mig, just nu försöker jag samla ihop pengar till att ordna så jag får en ordentlig yta för allt mitt skapande här i lägenheten och det kräver viss omstrukturering av mer eller mindre hela lägenheten. Om ni vill stödja på annat sätt, till exempel beställa något sytt eller virkat av mig så går det också att diskutera. :)

Jag har ju en del annat krams jag tänkte göra mig av med också, saker som hamnar på Blocket snarare än tradera, men jag lägger ut även de grejerna här först. Priserna är prutbara som vanligt. ALla de här sakerna är ju lite för stora för att skickas, så ni får allt komma och hämta dem. Jag har ingen bil själv så jag kan inte köra iväg något. Jag bor i Enköping.

Först ut, ett 112-l akvarium med ställning och ljusramp. Saknar dock täckglas. Jag skickar med pump och annat smått och gott om ni vill ha, jag har massor av akvariegrejer på vinden vi kan rota bland. 500 kronor. I fullt användbart skick allting, glaset är lite smårepigt här och var men inget som stör allt för mycket. Bilden högst upp är från när jag hade akvariet i bruk för några år sedan, bilden precis ovanför det här stycket visar hur förtvivlat ledset akvariet är över att abra få stå nere i en tråkig gammal källare. Den vill ha kärlek, vatten, växter och fiskar!


Här kom det bilder på sminkbordet jag pratade om tidigare. 350 kronor vill jag ha för det och vill att det hämtas hos mig i Enköping för jag har inget sätt att frakta den på själv. Det är ganska så dammigt, har stått i mitt förråd en stund, i övrigt är den i rätt bra skick. lite repor är det på den men det är ju liksom en möbel som har använts. Den är jättefin men jag får verkligen inte plats med den någonstans...

Sen har jag min underbara divansoffa som jag älskar högst av alla möbler jag har. Det skär i hjärtat att behöva sälja den. 2000 kronor vill jag ha den, själv betalade jag 3000 för den för ca 2 år sedan och då var den nedsatt från 6000 eftersom den var en utgående produkt vill jag minnas. Den är sådär precis lagom stor och jättebekväm. Varför gör jag mig då av med den?

Jag har ett behov av att skapa mig en ordentlig yta för allt sömnad och pyssel. SÅ mitt sovrum ska förvandlas till arbetsrum, det leder till att sovrummet får flytta in till vardagsrummet. Det i sin tur innebär att jag behöver en mindre säng, vilket sen leder till att jag tycker att en bäddsoffa känns som en bra idé utifall att man nån gång vill dela sovplats med någon som kommer och hälsar på. Jag har kikat på Ektorp, från Ikea, som dyker upp rätt ofta till ett bra pris på blocket.


Det innebär ju såklart att jag behöver sälja min säng också. Jag har en 160-säng, vackra Noresund från Ikea, som jag bara haft sen i September. Resårbotten jag har i den har jag däremot haft desto längre och den gnisslar lite på ena sidan men inte så det stör hemskt mycket. Med ny bäddmadrass blir den också fräsch. Hade det bara varit resårbotten hade jag nog bara skänkt bort den, men noresund-stommen vill jag ju ha en slant för, den är ju så fin och säljs inte på Ikea längre. Dessutom har jag ju så tjusigt målat om sängknopparna så den ser lite mer romantisk och elegant ut. 1000 kronor tänkte jag ta för sängstomme med madrass.

Det känns hemskt fult att prata försäljning av saker här på bloggen, men jag resonerade till sist som så att det är ju faktiskt för att främja just den sak den här bloggen i huvudsak ska handla om, nämligen min kreativitet. Så jag vill inte ha dåligt samvete för det. Fast det har jag ändå. Eheheheh.....
Reaktioner:

6 kommentarer:

en alv sa...

oh, känn absolut inte att det är fult att tala om saker du ska sälja. Det är ju fina grejer och du skriver om det på ett bra och tilltalande sätt.

Deliana sa...

Tur det!
Nu när jag läser igenom det inser jag att det låter lite tjatigt egentligen men ommöbleringen är mer eller mindre allt jag tänker på just nu. Surfar soffor, letar billig väggfärg, funderar på hurdan huvudgavel jag ska bygga till nya sängen (105 cm-säng som en vän hade stående i sitt förråd). Jag är så pepp och vill sätta igång nu nu nu ungefär :)

Julia sa...

Om jag hade pengar och plats skulle jag köpa både soffan och sminkbordet.

Deliana sa...

Julia, om du verkligen vill ha soffan kan du få lite tid på dig. Jag har egentligen inte bråttom med att bli av med den på ett tag än. SMinkbordet har jag redan en köpare påd ock. :)

Any Lee sa...

låt mig prata med patrik ang sminkbordet... jag e pannk o vi har ingen bil, men ska visa det iaf, I love it Sanna... frickin fab. :) Hur är måtten på det? Får det plats i bil om man tar ut sätena eller måste det på flak? /Anneli O

Deliana sa...

Any Lee baby, jag har redan en köpare på den, men om det inte blir av så hör jag av mig. :)