tisdag 15 september 2009

Det hände ju faktiskt en hel del i helgen..

Cosplay

I Lördags var det en ganska så händelserik dag på bokhandeln. Dels hade vi besök av författaren PC Jerslid och dels hade vi Japan-dag. Det bjöds på tipsrunda, cosplay-tävling och amigurumi-workshop. De få bilder jag tog har jag slängt upp på flick'r.

Det var ju lite knasigt att det krockade i schemat sådär, PC Jerslid har inte så mycket med Japan att göra, men hans nya bok Edens Lustgård verkar väldigt lovande och jag ser fram emot att sätta tänderna i den. Dessvärre hann jag inte närvara under samtalet men jag hann i alla fall ner och få mitt ex signerat samt ta ett par fina bilder.

Workshopen pågick i fyra timmar. Jag har inte upplevt fyra så hektiska timmar sen Uppcon09 då jag jobbade i infobåset. Det var roligt. Jag hoppas så innerligt att alla som kom och virkade med mig hade trevligt! Det blev lite fler människor än jag hade räknat med och jag försökte hinna med att visa alla, och så vitt jag kunde så lyckades alla lära sig. Det betyder att jag vann den här gången också. Fick återigen beröm för att jag var så pedagogisk och blev lika chockad den här gången.

När dagen väl var över var det en utmattad men lycklig Sanna som kom hem och stupade. Det har varit hektiskt, alldeles för mycket folk och alldeles alldeles underbart. Jag har fått känna att jag gör något bra, att jag behövs och att jag kan någonting. Att jag är en riktig, värdefull människa, inte bara ett hopplöst fall. Näring för själen.
Reaktioner:

1 kommentar:

Come again sa...

Hej!

VIll gärna tipsa om en ny secondhand affär på nätet. www.comeagain.se

Kika in för lite ny inspiration!

Mvh, Lina