måndag 31 maj 2010

Livstecken från urskogen

Just nu är jag i Finland. Lugnet, bastun och myggens Finland. Ni som känner mig vet hur viktig den här platsen är för mig, hur jag behöver komma till stugan ute i skogen för att ladda batterierna för att orka leva. Just det här är en ganska så kort liten visit i urskogen, jag kom hit i torsdags och jag åker hem igen på torsdag, men det är bra timing. Jag har haft det väldigt stressigt på senaste tiden och har fått betala priset för det. Dagarna innan jag åkte hit blev jag sjuk och när jag väl var framme här blev jag sjukare ändå. I allra högstagrad stress-relaterat, jag har sett min kropp göra såhär mot mig förut.

Det händer så himla mycket roligt i mitt liv just nu, även om det blir stressigt. Jag har varit dålig på att skriva om det, men som sagt, stress, ja ni förstår nog...

En sak jag dock vill lyfta fram lite extra är att jag börjat skriva för bloggen -Str/+Cha tillsammans med mina vänner Nina, Ina och Maria. På -Str/+Cha skriver vi om spel och allmänna nörderier och det går bra för oss. Vi har nyligen haft möte med arrangörerna för Gamex angående ett väldigt spännande sammarbete. Jag som redan kände en hög pepp inför mässan studsar runt som på små moln.

När jag kommer hem till Sverige igen är det nog dags för en ordentlig uppdatering på vad jag pysslat med på senaste tiden. Det är mycket skoj händer nu.

Och förresten, om ni vill träffa mig iRL kan idyka förbi SF-bokhandeln på lördag Dessutom kommer Mia Bengtsson som skrivi tå svenska Amigurumi-böcker till butiken för signering vid 16:30. vid 11.00. Då kommer jag att hålla en 2 timmars workshop i Amigurumi-virkning. Komsi komsi!

Reaktioner:

Inga kommentarer: