torsdag 25 november 2010

Hello Kitty-tävling igen!

Sisådär i sista stund upptäckte jag att det var dags för tävling igen på Hello Kitty-shoppen. Att jag är överförtjust i Hello Kitty är nog känt vid det här laget, i alla fall om man läst min blogg ett tag. Sist det var tävling på shoppen berättade jag om hur jag råkat bli en samlare av Hello Kitty-prylar. Jag kom ut ur garderoben.

För att delta i tävlingen ska man länka till tävlingen och produkter man önskar sig från butiken från sin blogg, motivera varför man ska vinna och sedan kommentera på blogginlägget där tävlingen nämns på Hello Kitty-shoppens hemsida.

Jag tävlar därför att jag fyllde år i måndags och önskar mig fler presenter!

Mest av allt önskar jag mig dessa hörlurar. Jag har ett par söta in-ear Hello Kitty-lurar redan som får följa med mig i handväskan men när jag sitter hemma vid datorn vill jag ha något mer rejält. Dessa är snygga och har fått gott omdöme runtom på nätet. Tyvärr är de slut just nu hos Hello Kitty-shoppen, men de kanske kommer in på nytt?

En annan mycket rar produkt jag hittade var detta duschdraperi. Jag har haft samma duschdraperi i 4 år och det börjar kännas lite uttjatat nu. Ett nytt duschdraperi skulle fräscha upp mitt badrum och med Hello Kitty-motiv kan det inte bli annat än bra!

Apropå Hello Kitty, ni minns min ommålade Guitar Hero-gitarr? Den blev publicerad i nummer55 av speltidningen Level där jag i korta drag berättade hur man gjorde en sådan ommålning. I numret därpå dök mönstret på mina virkade Super Mario-svampar upp. Räknas jag som proffesionell pysslare nu? ;)Reaktioner:

1 kommentar:

Bella sa...

Yes raring! Så är det, nu är det officiellt *le* Proffspysslare, bara att pyssla ihop egna visitkort. Eller låt mig, det är så roligt att göra visitkort :D

/Bella