måndag 14 mars 2011

Jag är en sån där gamer.

Förutom roliga events som det jag skrev om i den förre bloggposten så får jag också i bokhandelns namn medverka i gamerpodcasten Radiogamer. Bokhandeln har nyligen ingått i ett samarbete med podcasten som bland annat innebär att jag är gäst en gång i månaden för att prata om allmänt nörderi, bokhandelns produkter och självklart om dataspel.

Förra veckan spelade vi in mitt första avsnitt och mängden positiv feedback jag har fått har varit enorm. Framförallt har min "fantastiska radioröst" diskuterats mycket och jag kvittrar lyckligt åt alla komplimangerna. All feedback har såklart inte varit positiv, men ärligt talat hade jag inte väntat mig så mycket av de fina orden så de både överraskar och värmer.

Att jag är en gamer är nog ingen nyhet för de flesta av er. Det jag inte bloggar om här brukar jag blogga om på -STR/+CHA, en spelblogg som jag skriver för tillsammans med 4 andra spelentusiaster. Förutom det så är jag också en del av GoneGaming, en spelpodcast med ett helt gäng glada spelentusiaster bakom ratten. Jag får dessutom flera av mina spelrelaterade pyssel publicerade i den svenska speltidningen LEVEL.

Jag har liksom snubblat in i det här. Jag har alltid spelat TV-spel men har aldrig varit en del av det community som finns runtomkring. Plötsligt så är jag med lite överallt och jag vet inte riktigt hur det gick till. Allt jag vet är att jag känner mig så jävla hemma i den här delen av världen och hoppas att jag får fortsätta ta plats i den.
Reaktioner:

Inga kommentarer: