tisdag 16 augusti 2011

Mitt nya liv...

...som smartphoneägare. Jag har haft min Samsung galaxy S 2 ett tag nu och jag ÄLSKAR den. En ganska viktig funktion med smartphones är att man kan ta artsy bilder med artsy filter, vilket jag illustrerar med bilden som pryder inlägget.

Jag beställde telefonen ett par veckor innan insamlingens avslut eftersom jag redan nått beloppet som behövdes och på så vis hann jag få hem telefonen innan jag åkte till Finland. Det var jag och Sammy (hon heter så nu) i den finska vildmarken. Vi kom varandra nära där ute, Sammy och jag.

Jag kan inte begripa hur jag skulle kunna leva utan den igen. Insamlingen avslutades den 4:e Augusti och resultatet var 5250 kronor och det är helt fantastiskt. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle få ihop den summan. Jag är överväldigad av glädje och tacksamhet.

För ett par dagar sedan beställde jag garn till de första virkprojekten till mina välgörare från insamlingen. Jag kommer naturligtvis att blogga om varje projekt så om ni gillar mina amigurumis kan det vara värt att lägga till bloggen i era RSS-läsare.

Ett enormt tack till alla de som bidrog till min insamling och ett extra stort tack till FundedByMe.com som gav mig en plattform att skapa insamlingen på. <3
Reaktioner:

Inga kommentarer: