söndag 1 februari 2009

Vad ska jag kalla dem egentligen?

Det är ju inte ett pannband, men det är ju inte en öronmuff heller. Jag brukar väl kalla dom öronvärmare eller öronmuffar i alla fall. Jag gjorde två stycken i ett brunt möbeltyg och lite fuskpäls innan Uppcon med förhoppning om att få dom sålda. Det gick ju sisådär, så nu har jag fotograferat dom och tänkte slänga upp dem på tradera.

Jag hatar att ta kort på mig själv, vilket är varför jag är hemskt tacksam över att jag har Betsy men hon har ju faktiskt inget huvud. Nu lyckades jag dessutom ta kort på mig själv när jag hade en ruggigt dålig hy-dag och i de allra värsta tänkbara ljusförhållanden man kan tänka sig under de här förutsättningarna, iskallt blått ljus utan någon som helst nåd. Photoshop to the resque. Se vilken porslinshy jag helt plötsligt har?
Reaktioner:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tips: PHOTOSHOP! :D

Deliana sa...

Exakt :)

Lotta sa...

Men det ä ju en headress... typ.
Har du jobbat på Uppcon vet du väl vad Lolita är?

Deliana sa...

Jag syr och klär mig i lolita-kläder så det får man väl anta att jag vet. ;) Headdress är engelska, det svenska ordet vore huvudbonad. Jag är dock fullkomligt övertygad om att det finns ett ord för just den här sortens värmande huvudbonad som faktiskt användes förr. Om någon vet ordet så hojta gärna till!