lördag 28 mars 2009

Another cocktail, miss?

Ny coif färdig. Basen är tjockt ylle som jag stärkt så pass att det låter klonk när man knackar på den. Basen är sedan klädd med ett kritstrecksrandigt tyg och dekorerat med tyll och fjädrar. Material jag råkade ha liggandes alltså. Den här gick väldigt fort att göra, det som tog mest tid var stärkandet at basen eftersom den behövde torka ohyggligt länge.

Förutom en ny coif har jag idag sytt en ny kjol. Det är den kjolen jag skrev om igår. Den blev jättefin. Just nu hänger den på tork eftersom jag tvättat bort lite kritstreck från den och dylikt men bild kommer självklart så småningom.

Ikväll är det kalas hos Hanna. Det är därför jag sytt lite nytt. Eftersom jag i ett par år inte orkat bry mig om mitt utseende så är min garderob vansinnigt tråkig. Det har resulterat i att det senaste halvåret har jag sytt någont nytt inför varje speciellt tillfälle. Snart borde min garderob faktiskt kännas lite roligare, några skoj specialtillfällen till bara så.
Reaktioner:

5 kommentarer:

Bella sa...

Grymt snygg!
Såg underbara fjädrar på Panduro förra veckan, men de kostade en slant och jag har bestämt mig att inte köpa en massa lösa bra att ha grejer förrän jag har något att sätta dem på.

Lou sa...

Vart hittar man mönster att göra sådana små söta hattar och dylikt? Är ytterst intresserad av att knyppla ihop en sådan!

Deliana sa...

Lou, mönster vet jag inte riktigt, eftersom jag inte anävnder sånt själv. Skapar på frihand. Det finns amssor av bra böcker på ämnet dock!

Lou sa...

Vart kan man hitta dessa böcker måntro? Och har du några bra titlar såhär på rak arm? Tack på förhand :)

Deliana sa...

Lou, jag minns inte alls faktiskt! På amazon.co.uk kan man hitta en del böcker med ordentliga beskrivningar och ofta rescensioner från folk som köpt dem, sen kan man kika efter samma bok på adlibris till exempel. Så bruakr jag göra när jag söker något specifikt. :)