lördag 11 april 2009

Det blir bättre och bättre dag för dag

Svindeln har börjat gå över. Idag åkte jag med min bror till Västerås och det gick bra. Först en tur till loppiset i Bäckby där jag fyndade det här fina halsbandet för 10 kronor. Sen åkte vi till Ikea för att köpa lite hyllplan och tidskriftssamlare. När jag till sist kom hem på eftermiddagen vågade jag mig på att sms:a rollspelskamraterna som jag egentligen skulle spenderat hela helgen med och frågade om jag fick följa med på påskmiddag. Det fick jag.

Det var vansinnigt mysigt! Vi var egentligen två man kort, Martin skulle på påskmiddag med sin mormor och morfar och Ludde "tog ledigt" den här helgen men vi hade trevligt ändå. Vi var hemma hos Henrik och Mattias föräldrar där det var fint uppdukat med typisk påskbuffé. Mat och efterrätt var väl trevligt men det var sällskapet som gjorde mest gott. Det är inte fy skam att ta en paus från ångesten och omge sig med människor man älskar, nu orkar jag kämpa vidare med att reda ut mitt huvud och min lägenhet en liten stund till.
Reaktioner:

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej,
nu tar jag äntligen mod till mig :)
jag har läst din blogg någon månad nu och jag tycker du verkar vara en fantastiskt intressant person. du gör grymt snygga kläder och hattar och har ett skitkul jobb/praktik! jag har nyligen fått reda på att jag har aspergers och adhd...jag är 26år...så dags nu! börjar äntligen få koll på mitt liv och förstå saker. intressant! det skulle vara väldigt kul och intressant att dela efrarenheter och tankar med någon som du som verkar ha så mycket gemensamt med mig. maila mig gärna om du vill på miava673@student.liu.se

//mia

Deliana sa...

Men vad roligt att du tar mod till dig Mia, jag blir ju bara glad åt alla nya människor jag får kontakt med via bloggen. Superhärligt! *kram* Skickar iväg ett litet mail senare idag :)