söndag 17 januari 2010

Ännu ett halsband!

Jag var hos min kära vän Melanie igår på födelsedagsfest. Till min stora glädje blev hon väldigt glad över sin födelsedagspresent och jag måste säga att jag tycker också att den var värd att glädjas åt.

Det är inte lätt att tycka om saker man gjort själv, men när jag såg det på hennes hals istället för på mig eller på min provdocka, var det lite lättare att mentalt ta ett steg tillbaka och se på det utifrån. Det är snyggt. Jättesnyggt. Jag vill också ha en.

Det fina med det här halsbandet är att det är ett hyfsat lättarbetat frivolitetsmönster. Det tar ganska mycket tid, men det är inte svårt i sig. Det finns en viss risk för att jag gör flera av den här sorten och lägger upp till försäljning så småningom.

Melanie's birthday present - back
Reaktioner:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hittar du på dina mönster själv eller har du beskrivning någonstans. Jag har nyss börjat men har inte några bra/roliga mönster. Tipsa gärna i ditt nästa inlägg så ska jag kolla igen...

Maria sa...

Spännande det här med frivolite. Har aldrig gjort det men din blogg ska jag hålla lite extra koll på tror jag. Fina saker du gjort! ; )

Deliana sa...

Maria: Tack! Jag har inte varit så aktiv med mitt bloggande på ett bra tag nu men jag kommer att bli bättre framöver. Det är ett löfte. :)