söndag 10 januari 2010

Du vet att du har sett för mycket Dollhouse när.....

Jag drömde inatt. Att jag blev kontaktad av Åhlens här i Enköping för att de ville anställa mig. Det var mycket viktigt att jag inte berättade om detta för någon och jag skulle komma dit, redo att arbeta inom några timmar, detaljerna skulle vi diskutera där. Det var viktigt att jag skulle vara diskret.

Jag kom dit, klädd ganska neutralt och svart, som jag brukar egentligen fast så jag skulla "passa in" bland övriga anställda på Åhlens. Jag fick hänga upp min kappa i kapprummet och sen gick jag ut och började göra saker för att det skulle se ut som att jag arbetade. Ingen sa åt mig vad jag skulle göra så jag mest försökte göra allt jag såg behövde göras. Jag organiserade saker som låg i oordning och sådant. Sen ringde min mobiltelefon. Jag svarade och det var hon, chefen.

Vi pratar i telefonen om detaljerna kring min anställning, som är hemlig men inte direkt svart. Det här beslutas av någon högre i näringskedjan än våra myndigheter. Medans samtalet pågår går jag runt och letar efter den jag pratar med för jag vet att hon finns i byggnaden. Sen ser jag henne, vid parfymdisken. Plötsligt slår det mig varför detaljerna kring min anställning är en hemlighet. Kvinnan vid parfymdisken, med den förtrollande rösten och brittiska dialekten.. Det är Adele DeWitt...
Reaktioner:

2 kommentarer:

Hanna sa...

Det är sant. Jag drömde en natt att jag var Echo som letade efter någon på en massa skumma restauranger.XD

inadequate sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.