söndag 11 december 2011

Jag har vunnit ett PS3!

I onsdags hade jag en av de bästa dagarna av mitt liv. Det började med en ganska trevlig förmiddag på jobbet. På ett möte nämnde en arbetskamrat att det fanns ett par gratis platser över på en Hjärt- och Lungräddningskurs på eftermiddagen och jag nappade direkt. Jag har alltid velat går en HLR-kurs så redan där var dagen superbra.

Kursen hölls på det lokala idrottshuset, där jag också har mitt gym så jag packade gymväskan och gick dit. När kursen var över såg jag att jag hade ett missat samtal och jag ringde genast upp numret. Det visade sig att jag hade blivit dragen som vinnare i en tävling på Ica Maxi här i Enköping. Priset? En Playstation 3 med Move. Så jag hade en bra dag på jobbet, fick gå en HLR-kurs, gymmade och vann ett PS3. Jag avrundade dagen med mat från bästa thai-stället och en flaska Zeunerts julmust.

Vänta nu... JAG VANN ETT PLAYSTATION 3! Jag är fortfarande skuttigt löjligt lycklig över det här och kan fortfarande inte riktigt förstå det. Tävlingen var av den sort där man i mataffären fyller i en talong och skriver en motivering. Jag har aldrig hört talas om någon som har vunnit en sån tävling, jag trodde ärligt talat att de bara var bluff och båg men icke.

Det jag skulle motivera var varför Ica Maxi är min favoritbutik. Jag skrev: Därför att här kan jag köpa både mitt favoritgodis och mina favoritspel!

Supertack till Coke Zero och till Ica Maxi för vinsten. Vi ses på PSN. <3
Reaktioner:

Inga kommentarer: